Friday, August 12, 2011

[ DOWNLOAD ] : Hari Raya Vector

Satu lagi "freebies" untuk anda download sempena musim perayaan ini..
Bermula dari bulan ini kebanyakan "download freebies" saya akan diupload ke dalam
FORUM VECTORISE sebagai usahasama untuk memajukan lagi komuniti tersebut dan juga menaikkan traffik ke BLOG saya dan FORUM






[ My Google Keyword ]: download free vector hari raya

Entri Berkaitan

[ DOWNLOAD ] : Hari Raya Vector
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.

9 Komen

Tulis Komen
avatar
August 13, 2011 at 12:45 PM

Trimass bro atas free gift. Boleh wat header blog :D

Reply
avatar
August 15, 2011 at 12:43 PM

sama2... nanti dah buat header.. linkkan kat sini ye.. nak tgk hasilnye...

Reply
avatar
Ima
July 8, 2012 at 2:40 PM

saya xboleh download pun.....xpandai kot...boleh tolong ajarkan

Reply
avatar
ED
July 9, 2012 at 11:23 PM

maaf, saya hampir tak dapat membaca kaligrafi yg ada gambar kubah masjid tu. boleh tahu apa tulisannya? thanks. anyway, cantik sangat.

Reply
avatar
July 13, 2012 at 3:51 AM

Ima.. kalau tak boleh download sila register kat forum vectorise tu dulu.. then mesti boleh download.. :)

ed... tulisan yg ada kubah tu tulis.. Selamat Hari Raya Aidilfitri

Reply
avatar
fara
August 11, 2012 at 10:03 PM

salam . macam mana nak install dekat ps ?

Reply
avatar
August 17, 2012 at 4:45 PM

haish....apsal xleh donwload bang? susah betul ni...
saye nak donlot duit raye, tp xleh...nape bang? XD

Reply
avatar
August 25, 2012 at 6:25 PM

cit main2 la ko asri.. hahaha

wsalam fara...file ni buka guna illustrator.. insyaAllah mujarab.. :)

Reply
avatar
June 10, 2015 at 1:05 AM

Terima Kasih tuan. sy download ya tuan

Reply

Para PEMBACA