Friday, August 12, 2011

[ DOWNLOAD ] : Hari Raya Vector

Labels: , ,
Satu lagi "freebies" untuk anda download sempena musim perayaan ini..
Bermula dari bulan ini kebanyakan "download freebies" saya akan diupload ke dalam
FORUM VECTORISE sebagai usahasama untuk memajukan lagi komuniti tersebut dan juga menaikkan traffik ke BLOG saya dan FORUM






[ My Google Keyword ]: download free vector hari raya

8 comments:

  1. Trimass bro atas free gift. Boleh wat header blog :D

    ReplyDelete
  2. sama2... nanti dah buat header.. linkkan kat sini ye.. nak tgk hasilnye...

    ReplyDelete
  3. saya xboleh download pun.....xpandai kot...boleh tolong ajarkan

    ReplyDelete
  4. maaf, saya hampir tak dapat membaca kaligrafi yg ada gambar kubah masjid tu. boleh tahu apa tulisannya? thanks. anyway, cantik sangat.

    ReplyDelete
  5. Ima.. kalau tak boleh download sila register kat forum vectorise tu dulu.. then mesti boleh download.. :)

    ed... tulisan yg ada kubah tu tulis.. Selamat Hari Raya Aidilfitri

    ReplyDelete
  6. salam . macam mana nak install dekat ps ?

    ReplyDelete
  7. haish....apsal xleh donwload bang? susah betul ni...
    saye nak donlot duit raye, tp xleh...nape bang? XD

    ReplyDelete
  8. cit main2 la ko asri.. hahaha

    wsalam fara...file ni buka guna illustrator.. insyaAllah mujarab.. :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Para PEMBACA

Network BLOGS