Monday, March 5, 2012

[ DOWNLOAD ] : Kartun Pengantin Untuk Kad Kahwin

CC sering melihat statistik blog CC dan mendapati bahawa ramai dikalangan pengunjung yang singgah ke blog CC menggunakan kata kunci seperti "kartun kahwin comel,kad kahwin kartun,kad kahwin kreatif,design kad kahwin sendiri,kad kahwin vector,kad kahwin mini."

Jadi untuk tidak menghampakan para pelawat disini CC nak bagi satu lagi freebies untuk anda dan diharap freebies Kartun Pengantin Chibi ala-ala LEGO (kata kawan CC la...) dapat memenuhi kriteria bagi kata kunci yang sering digunakan pelawat.

Akhirnya anda boleh buat Kad Kahwin Kartun anda sendiri.. Jika anda menggunakan Kartun Pengantin ini diharap anda dapat berikan kredit pada CC dengan mempromosikan semula blog CC. Dan CC ingin sekali melihat hasil kad yang mengunakan karektor pengantin ini.


Bagi sesiapa yang tukar warna baju bagi kartun pengantin chibi  bolehlah gunakan file *.AI yang telah disediakan
Senarai Muat Turun
DOWNLOAD LINK - Kartun Kahwin (Include *.AI file)

Selamat men-download

[ My Google Keyword ] : Kartun Comel Pengantin Baru Chibi Untuk Design Sendiri Kad Kahwin Kreatif

Entri Berkaitan

[ DOWNLOAD ] : Kartun Pengantin Untuk Kad Kahwin
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.

11 Komen

Tulis Komen
avatar
Anonymous
April 9, 2012 at 3:16 AM

Salam boleh tak buatkan chibi yang bertudung tu warna kelabu?

Reply
avatar
April 11, 2012 at 1:51 AM

Wsalam.. sila download chibi bertudung kelabu disini

Reply
avatar
Anonymous
July 18, 2012 at 7:53 PM

assalamualaikum,cc link ni dah delete ker??saya nak dload tak bolehla,huhuhu...

Reply
avatar
July 26, 2012 at 4:35 AM

wsalam... sebenarnya CC tak delete... tapi server CC kena hack hari tu.. dia delete semua file yg CC upload... buat masa ni CC tak berkesempatan nak check semua file... nanti CC dah upload CC update semula.. TQVM kerana bertanya

Reply
avatar
November 15, 2012 at 2:25 PM

salam CC...
mintak tolong boleh? lame saya cari kartun pengantin sword barrel (kahwin pedang). tapi x jumpa2...
boleh tolong design kan untuk saya?
emel saya: salwa_enab88@yahoo.com
tq so much..!

Reply
avatar
November 18, 2012 at 9:20 PM

wsalam.. nak buat design kad kahwin ke cik siti.. huhuhu

Reply
avatar
Anonymous
January 14, 2013 at 12:37 AM

Salam CC, sy ni teringin nk design kad kahwin sendiri, nk letak gmbr kartun pngantin tgh2, tp bab design gmbr kartun pengantin mmg tak pandai. nk mintak tlg designkan 2 @ 3 kartun pengantin bertudung, baju ala2 jubah, mcm mane? How much do i have to pay :) i'll promote your service at my card nnt.
plis reply me by email : faeshadzir_0209@hotmail.com.
tq

Fae from Kajang

Reply
avatar
March 17, 2013 at 1:49 AM

Assalamualaikum semua.. link telahpun saya update.. selamat mendownload!!

Reply
avatar
Anonymous
March 28, 2013 at 12:00 PM

thx ccccccccccccc

Reply
avatar
Anonymous
December 29, 2013 at 12:21 PM

assalamualaikum.. link nya tak bisa dibuka.. mohon update..

Reply

Para PEMBACA