Monday, March 5, 2012

[ DOWNLOAD ] : Kartun Pengantin Untuk Kad Kahwin

Labels:
CC sering melihat statistik blog CC dan mendapati bahawa ramai dikalangan pengunjung yang singgah ke blog CC menggunakan kata kunci seperti "kartun kahwin comel,kad kahwin kartun,kad kahwin kreatif,design kad kahwin sendiri,kad kahwin vector,kad kahwin mini."

Jadi untuk tidak menghampakan para pelawat disini CC nak bagi satu lagi freebies untuk anda dan diharap freebies Kartun Pengantin Chibi ala-ala LEGO (kata kawan CC la...) dapat memenuhi kriteria bagi kata kunci yang sering digunakan pelawat.

Akhirnya anda boleh buat Kad Kahwin Kartun anda sendiri.. Jika anda menggunakan Kartun Pengantin ini diharap anda dapat berikan kredit pada CC dengan mempromosikan semula blog CC. Dan CC ingin sekali melihat hasil kad yang mengunakan karektor pengantin ini.


Bagi sesiapa yang tukar warna baju bagi kartun pengantin chibi  bolehlah gunakan file *.AI yang telah disediakan
Senarai Muat Turun
DOWNLOAD LINK - Kartun Kahwin (Include *.AI file)

Selamat men-download

[ My Google Keyword ] : Kartun Comel Pengantin Baru Chibi Untuk Design Sendiri Kad Kahwin Kreatif

11 comments:

  1. Salam boleh tak buatkan chibi yang bertudung tu warna kelabu?

    ReplyDelete
  2. Wsalam.. sila download chibi bertudung kelabu disini

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum,cc link ni dah delete ker??saya nak dload tak bolehla,huhuhu...

    ReplyDelete
  4. wsalam... sebenarnya CC tak delete... tapi server CC kena hack hari tu.. dia delete semua file yg CC upload... buat masa ni CC tak berkesempatan nak check semua file... nanti CC dah upload CC update semula.. TQVM kerana bertanya

    ReplyDelete
  5. salam CC...
    mintak tolong boleh? lame saya cari kartun pengantin sword barrel (kahwin pedang). tapi x jumpa2...
    boleh tolong design kan untuk saya?
    emel saya: salwa_enab88@yahoo.com
    tq so much..!

    ReplyDelete
  6. wsalam.. nak buat design kad kahwin ke cik siti.. huhuhu

    ReplyDelete
  7. Salam CC, sy ni teringin nk design kad kahwin sendiri, nk letak gmbr kartun pngantin tgh2, tp bab design gmbr kartun pengantin mmg tak pandai. nk mintak tlg designkan 2 @ 3 kartun pengantin bertudung, baju ala2 jubah, mcm mane? How much do i have to pay :) i'll promote your service at my card nnt.
    plis reply me by email : faeshadzir_0209@hotmail.com.
    tq

    Fae from Kajang

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum semua.. link telahpun saya update.. selamat mendownload!!

    ReplyDelete
  9. thx ccccccccccccc

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum.. link nya tak bisa dibuka.. mohon update..

    ReplyDelete

Popular Posts

Para PEMBACA

Network BLOGS