Friday, August 5, 2016

BlogCC is Back!!



Entah kenapa tiba-tiba terdetik dihati untuk menghidupkan BlogCC ini kembali. Setelah 3 tahun tidak membuat entri blog, rasanya sudah tiba masanya untuk menyambung semula misi berkongsi ilmu melalui blog. Alhamdulillah ilmu pun dah semakin bertambah. Selalunya update di FACEBOOK sahaja tapi bila nak cari balik status-status berbentuk ilmiah tu dah tak jumpa.

Pelbagai pengalaman telah CC lalui sepanjang hampir 6 tahun berkecimpung dalam bisnes kreatif ini.. Pahit,Manis,Jatuh,Bangun macam-macam dah rasa... Jadi ada baiknya sambung BLOGGING ni... boleh "share" macam-macam kan?

Untuk konsep blog pula CC akan gabungkan sekali "blogging" dan "business portfolio" supaya tak payah nak manage banyak web lagi dah.. Semua menu akan menggunakan bahasa inggeris tetapi artikel atau entri akan ditulis dalam bahasa melayu dan akan campurkan sedikit terma inggeris supaya semua mudah faham. Tak semua bahasa melayu tu mudah faham betul tak?

Oklah.. CC harap dapat update blog sekerap yang mungkin.. Selamat Membaca! :)

Entri Berkaitan

BlogCC is Back!!
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.

1 Komen:

Tulis Komen
avatar
November 11, 2016 at 12:45 AM

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Reply

Para PEMBACA